Pagini

2 februarie 2015

De ce e bine sa corectezi limbajul copiilor?

Familia trebuie încurajată şi sprijinită pentru a-si exercita cu succes rolul în viaţa copiilor.  Aşadar părinţiii ai căror copii au anumite tulburări de limbaj nu trebuie să ignore tulburarea copilului său sau să amâne corectarea acesteia.

Efectele lor negative se reflectă în dezvoltarea limbajului şi a întregii dezvoltări psihice. Părintele poate cu ajutorul unui specialist sa evite fixarea si complexele din viitor atât ale sale cât şi ale copilului.

Este important să se intervină cât mai devreme deoarece rezultatele vor fi mai sigure şi mai uşor de atins deoarece a preveni este mai usor decat a corecta .

Aceste tulburari de limbaj pot fi din cauza unor metode greşite de educaţie, slaba stimulare a vorbirii copilului, încurajarea în folosirea unei vorbiri incorecte pentru amuzament, imitarea unor modele de vorbire deficitară, trăirea unor stări conflictuale, stress, suprasolicitare care duce la oboseală excesivă.

Specialistii nostri din cadrul Creartes after school corecteaza toate aceste probleme pentru un viitor reusit al copilului dumneavoastra.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu